RENGARENK KURABİYELER | Wahshe
WAHSHE BLOG RSS

RENGARENK KURABİYELER

Rengarenk kurabiyeler, kesip yemeye kıyamayacağınız konsept pastalar ve cup cake' ler…Önce kokusuyla sonra da görüntüsüyle son derece davetkar bu tatları yakından görme ve tatma fırsatı buldum ve hemen paylaşmak istedim. Tek kelimeyle nefisss ☺

Meltem Batı ve Ayşegül Arayıcı isimli güzel ve yetenekli iki yaratıcısı var bu nefiss oluşumunun. Tadı gibi ismi de Nefiss..Yetenekli oldukları kadar cesurlar da.., zira son dönemde adeta "sektörleşme" eğilimine giren kişiye özel pasta, kurabiye, cup cake ve özel günler için tasarlanan diğer detaylar arasından sıyrılmayı başarmak başlı başına bir başarı bence. Ürünlere baktığınızda Mickey Mouse, Garfield, Hello Kitty, Pepe, Sünger Bob,gibi bir çok çizgi film kahramanından, Galata Kulesi, Makyaj ürünleri, kurumlara özel toplantılar için hazırlanan konsept pasta ve kurabiyelere kadar çok geniş bir yelpazede karşımıza çıkıyor.

Nefiss; özel günleriniz için sizin adınıza her şeyi düşünüyor. Siz sadece hayallerinizden bahsedin, gerisini onlara bırakın. Doğum günlerinden baby shower partilerine, sevgililer günü ve evlilik yıldönümünden diş buğdayına kadar bir çok özel günde hayatınıza dokunuyorlar. Siz de sevdiklerinize sürprizler hazırlamak yada özel günlerinizde konuklarınıza nefiss tatlar ve unutulmaz anılar yaşatmak istiyorsanız internet sitelerini incelemelisiniz.

Nefiss günler sizinle olsun ☺

 

https://www.facebook.com/Nefisssss

Erdem ERSÖZ July 26, 2014 1 tags (show)

Yorumdan ayrıl

Lütfen Not Ekleyin : Yayınlanmadan önce yorum onaylanmalıdır.

Başa Dön